+358 40 654 5352 info@teollisuuspoltin.fi

WM-sarjan monarch® polttimet (55–6,200 kW)

Monarch-poltinsarja on esimerkillinen osoitus Weishauptin tinkimättömästä laadusta. Nykyinen mallisto on varustettu myös viimeisimmällä digitaalisella teknologialla.

Ylivertainen hinta/laatu-suhde: Digitaalinen tekniikka ja moduloiva säätö yhdistettynä uusimpaan polttotekniikkaan takaavat, että investointi Weishauptin monarch®-polttimeen on kustannustehokas valinta.

Sopii joka paikkaan: Polttimet soveltuvat kuumavesikattiloihin, höyrykattiloihin ja uusimpiin korkean hyötysuhteen kattiloihin tehoalueella 55-6 200 kW.

Helppokäyttöinen: Kaikki polttimen komponentit, kuten ilman ja polttoaineen säätö, on aseteltu selkeästi ja niihin pääsee helposti käsiksi.

Poikkeuksellisen hiljainen käyntiääni: Innovatiivinen puhallinyksikkö ja aerodynaamisesti tehokas ilmajärjestelmä minimoivat polttimen tuottaman äänen.

Muunneltava: Polttimen luukun suunta voidaan helposti muuttaa oikealle tai vasemmalle avautuvaksi.

Helppo asentaa: Kaikki polttimen komponentit kytketään pistokkeilla ja liittimillä.

Sopii myös biopolttoaineille: Weishauptin öljy- ja yhdistelmäpolttimia voidaan käyttää tavanomaisella kevytpolttoöljyllä, vähärikkisellä kevytpolttoöljyllä (DIN 51603-1) sekä polttoöljyllä, joka sisältää maksimissaan 10 % biokomponentteja (DIN 51603-6, EL A Bio 5 ja 10).

Tulevaisuustakuu: Integroidun eBUS-liitännän ansiosta digitaalinen poltonohjaus voidaan yhdistää muihin järjestelmiin. Tämä mahdollistaa paitsi etävalvonnan, myös polttimen integroimisen osaksi kiinteistöautomaatiojärjestelmää.

Räätälöinti: Weishaupt kehittää ja rakentaa polttimia lähes jokaiseen tarpeeseen – myös vertikaaliseen polttoon.

 

Tästä linkistä löydät lisätietoja monarch®-sarjan polttimista englanniksi valmistajan sivuilta.

Suomen Teollisuuspoltin Oy

Takalantie 28
00730 HELSINKI
FINLAND

Yhteystiedot

GSM: +358-40-6545352
Email: kimmo.lehtovirta@teollisuuspoltin.fi

Y-tunnus: 2631883-4