Ota yhteyttä

Suomen Teollisuuspoltin Oy

Weishauptin W30-W40 kompaktit yhdistelmäpolttimet (70–550 kW)

Weishauptin W30-W40 kompaktit yhdistelmäpolttimet (70–550 kW)

Weishauptin yhdistelmäpolttimet täyttävät Ecodesign-vaatimukset (NOx) ja niissä voi käyttää biomassoista tuotettuja nestemäisiä tai kaasumaisia polttoaineita. Yhdistelmäpolttimet toimivat sekä biokaasulla että bioöljyllä kaasun ollessa yleensä pääpolttoaineena. Vaihto polttoaineesta toiseen voidaan tehdä poltinta sammuttamatta.

Polttoaine voidaan vaihtaa myös etänä. Tämä on tärkeä toiminto kohteissa, joissa jatkuva lämmön saanti on oleellista, esimerkiksi kauppapuutarhoissa.

Poikkeuksellisen tehokas

Digitaalinen poltonohjaus pitää huolta siitä, että poltin käyttää vain sen verran polttoainetta kuin kulloisellakin hetkellä tarvitaan. Öljypumpussa on erillinen moottori, joka sammuu silloin, kun poltin käy kaasulla. Näin pumpun käyttöikä on pidempi ja se säästää sähköä. Sähköisesti ohjautuva savupelti sulkeutuu täysin polttimen pysähdyttyä, mikä hidastaa polttokammion jäähtymistä.

Ympäristöystävällinen

Weishauptin Low-NOx -teknologian ansiosta savukaasujen NOx-päästöt ovat erittäin alhaiset.

Hiljainen käyntiääni

Polttimen poikittain asennettu puhallin ohjaa ilman vaimennetun imuaukon läpi.

Pitkä käyttöikä

Weishauptin poltinteknologialla on pitkä kehityshistoria ja käyttökokemus takanaan. Valmistuksessa käytetään ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja.

Kustannustehokas

Polttimen edistyksellinen kaasulanssin rakenne pienentää kaasunpaineen tarvetta ja niinpä kaasuryhmä voi olla pienenmpi.

Turvallisuuden varmistaminen

Kaksi erillistä mikroprosessoria valvoo toistensa toimintaa ja varmistaa täten laitteen turvallisen käytön.

Tulevaisuustakuu

Integroidun eBUS-liitännän ansiosta digitaalinen poltonohjaus voidaan yhdistää muihin järjestelmiin. Tämä mahdollistaa paitsi etävalvonnan, myös polttimen integroimisen osaksi kiinteistöautomaatiojärjestelmää.

Tästä linkistä löydät lisätietoja W30-W40-sarjan polttimista englanniksi valmistajan sivuilta. -päästöt ovat huomattavan pienet.

Huoltoverkosto

Suomen Teollisuuspoltin Oy:n huoltoverkostoon Suomessa kuuluu 22 toimipistettä eri puolilla Suomea, joissa jokaisessa työskentelee alan ammattilaisia valmiina auttamaan sinua. ​

Luotettava ja vakavarainen kumppani

Kuulumme suomen vahvimpiin menestyjiin ja pidämme lupa-asiamme kunnossa.