Ota yhteyttä

Suomen Teollisuuspoltin Oy

Weishauptin W10-W40 kompaktit polttimet (25–570 kW)

Weishauptin W10-W40 kompaktit polttimet (25–570 kW)

Weishauptin W10-W40 poltinsarja kattaa laajan tehoalueen 25 kW:sta 570 kW:iin. Polttimia käytetään kohteissa, joissa toimintavarmuus ja turvallisuus ovat avaintekijöitä. Ei pelkästään kodeissa, kouluissa ja sairaaloissa, vaan myös teollisuudessa, missä polttimen toimimattomuus aiheuttaisi kalliita tuotantokatkoksia.

Weishauptin polttimet täyttävät Ecodesign-vaatimukset (NOx) ja niissä voi käyttää biomassoista tuotettuja nestemäisiä tai kaasumaisia polttoaineita.

Poikkeuksellisen tehokas

Digitaalinen poltonohjaus pitää huolta siitä, että poltin tuottaa vain sen verran lämpöä kuin kulloisellakin hetkellä tarvitaan. Sähköisesti ohjautuva savupelti sulkeutuu täysin polttimen pysähdyttyä, mikä hidastaa polttokammion jäähtymistä. W-ZG01-sytytysyksikkö, joka on käytössä kaikissa Weishauptin kompakteissa polttimissa, on äärimmäisen energiatehokas.

Ympäristöystävällinen

Weishauptin Low-NOx -teknologian ansiosta savukaasujen NOx-päästöt ovat erittäin alhaiset.

Hiljainen käyntiääni

Polttimen poikittain asennettu puhallin ohjaa ilman vaimennetun imuaukon läpi.

Soveltuu moneen käyttöön

Poltinsarja kattaa laajan tehoalueen 25 kW:sta 570 kW:iin ja mahdollistaa täten polttimen käytön monissa kohteissa, mukaan lukien ilmanlämmittimet sekä II ja III-sarjan höyrykattilat.

Turvallisuuden varmistaminen

Kaksi erillistä mikroprosessoria valvoo toistensa toimintaa ja varmistaa täten laitteen turvallisen käytön.

Pitkä käyttöikä

Weishauptin poltinteknologialla on pitkä kehityshistoria ja käyttökokemus takanaan. Valmistuksessa käytetään ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja.

Tulevaisuustakuu

Integroidun eBUS-liitännän ansiosta digitaalinen poltonohjaus voidaan yhdistää muihin järjestelmiin. Tämä mahdollistaa paitsi etävalvonnan, myös polttimen integroimisen osaksi kiinteistöautomaatiojärjestelmää.

Tästä linkistä löydät lisätietoja W10-W40-sarjan polttimista englanniksi valmistajan sivuilta. -päästöt ovat huomattavan pienet.

Huoltoverkosto

Suomen Teollisuuspoltin Oy:n huoltoverkostoon Suomessa kuuluu 22 toimipistettä eri puolilla Suomea, joissa jokaisessa työskentelee alan ammattilaisia valmiina auttamaan sinua. ​

Luotettava ja vakavarainen kumppani

Kuulumme suomen vahvimpiin menestyjiin ja pidämme lupa-asiamme kunnossa.