+358 40 654 5352 info@teollisuuspoltin.fi

Weishauptin W10-W40 kompaktit polttimet (25–570 kW)

Weishauptin W10-W40 poltinsarja kattaa laajan tehoalueen 25 kW:sta 570 kW:iin. Polttimia käytetään kohteissa, joissa toimintavarmuus ja turvallisuus ovat avaintekijöitä. Ei pelkästään kodeissa, kouluissa ja sairaaloissa, vaan myös teollisuudessa, missä polttimen toimimattomuus aiheuttaisi kalliita tuotantokatkoksia.

Weishauptin polttimet täyttävät Ecodesign-vaatimukset (NOx) ja niissä voi käyttää biomassoista tuotettuja nestemäisiä tai kaasumaisia polttoaineita.

Poikkeuksellisen tehokas: Digitaalinen poltonohjaus pitää huolta siitä, että poltin tuottaa vain sen verran lämpöä kuin kulloisellakin hetkellä tarvitaan. Sähköisesti ohjautuva savupelti sulkeutuu täysin polttimen pysähdyttyä, mikä hidastaa polttokammion jäähtymistä. W-ZG01-sytytysyksikkö, joka on käytössä kaikissa Weishauptin kompakteissa polttimissa, on äärimmäisen energiatehokas.

Ympäristöystävällinen: Weishauptin Low-NOx -teknologian ansiosta savukaasujen NOx-päästöt ovat erittäin alhaiset.

Hiljainen käyntiääni: Polttimen poikittain asennettu puhallin ohjaa ilman vaimennetun imuaukon läpi.

Soveltuu moneen käyttöön: Poltinsarja kattaa laajan tehoalueen 25 kW:sta 570 kW:iin ja mahdollistaa täten polttimen käytön monissa kohteissa, mukaan lukien ilmanlämmittimet sekä II ja III-sarjan höyrykattilat.

Turvallisuuden varmistaminen: Kaksi erillistä mikroprosessoria valvoo toistensa toimintaa ja varmistaa täten laitteen turvallisen käytön.

Pitkä käyttöikä: Weishauptin poltinteknologialla on pitkä kehityshistoria ja käyttökokemus takanaan. Valmistuksessa käytetään ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja.

Tulevaisuustakuu: Integroidun eBUS-liitännän ansiosta digitaalinen poltonohjaus voidaan yhdistää muihin järjestelmiin. Tämä mahdollistaa paitsi etävalvonnan, myös polttimen integroimisen osaksi kiinteistöautomaatiojärjestelmää.

 

Tästä linkistä löydät lisätietoja W10-W40-sarjan polttimista englanniksi valmistajan sivuilta. -päästöt ovat huomattavan pienet.

Suomen Teollisuuspoltin Oy

Takalantie 28
00730 HELSINKI
FINLAND

Yhteystiedot

GSM: +358-40-6545352
Email: kimmo.lehtovirta@teollisuuspoltin.fi

Y-tunnus: 2631883-4