+358 40 654 5352 info@teollisuuspoltin.fi

Weishauptin purflam®-polttimet (16,5–40 kW)

Weishauptin purflam®-poltinten NOx ja CO-päästöt ovat huomattavan alhaiset. Polttimet ovat myös taloudellisia käyttää ja niiden käyttöääni on erittäin hiljainen. Polttimet täyttävät Ecodesign-vaatimukset (NOx) ja niissä voi käyttää biomassoista tuotettuja nestemäisiä tai kaasumaisia polttoaineita.

Poikkeuksellisen alhaiset päästöt: Purflam®-polttimissa käytetty ainutlaatuinen tekniikka mahdollistaa polttamisen niin puhtaasti, ettei savua synny. Polttimen NOx-päästöt ovat 70–90 mg/kWh, eli merkittävästi päästörajoja pienemmät.

Hyvin suunniteltu teknologia: Purflam®-polttimet on varustettu digitaalisella poltonohjauksella ja ne toimivat täysin automaattisesti. Mikroprosessorit valvovat ja säätävät palamisprosessia jatkuvasti, jolloin poltin toimii tehokkaasti koko ajan. W-ZG01-sytytysyksikkö, joka on käytössä kaikissa Weishauptin kompakteissa polttimissa, on äärimmäisen energiatehokas.

Monipuolinen: Purflam®-polttimia on saatavissa viidelle tehoalueelle 16,5 kW:sta 40 kW:iin.

Ainutlaatuinen palopää: Weishauptin purflam®-teknologia käytännössä kaasuttaa poltettavan öljysumun. Öljyn ja ilman homogeeninen sekoitus palaa sinisellä liekillä ja lähestulkoon ilman haitallisia päästöjä.

Pitkä käyttöikä: Weishauptin purflam®-teknologialla on pitkä kehityshistoria ja käyttökokemus takanaan. Valmistuksessa käytetään ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja.

 

Tästä linkistä löydät lisätietoja purflam®-sarjan polttimista englanniksi valmistajan sivuilta.

Suomen Teollisuuspoltin Oy

Takalantie 28
00730 HELSINKI
FINLAND

Yhteystiedot

GSM: +358-40-6545352
Email: kimmo.lehtovirta@teollisuuspoltin.fi

Y-tunnus: 2631883-4