Ota yhteyttä

Suomen Teollisuuspoltin Oy

Weishaupt W5 kompaktit polttimet (12,5–55 kW)

Weishaupt W5 kompaktit polttimet (12,5–55 kW)

Weishauptin W5-polttimet täyttävät Ecodesign-vaatimukset (NOx) ja niissä voi käyttää biomassoista tuotettuja nestemäisiä tai kaasumaisia polttoaineita. Poltinten tehoalue ulottuu 55 kW:n asti. Ne ovat yleisesti käytössä kotitalouksissa ja liiketiloissa, missä polttimelta vaaditaan ehdotonta luotettavuutta, kuten esimerkiksi leipomoissa.

Poikkeuksellisen tehokas

Digitaalinen poltonohjaus pitää huolta siitä, että poltin tuottaa vain sen verran lämpöä kuin kulloisellakin hetkellä tarvitaan. Sähköisesti ohjautuva palamisilmapelti sulkeutuu täysin polttimen pysähdyttyä, mikä hidastaa polttokammion jäähtymistä. W-ZG01-sytytysmuuntaja, joka on käytössä kaikissa Weishauptin kompakteissa polttimissa, on äärimmäisen energiatehokas.

Palopää pysyy puhtaana

Öljysuuttimen automaattinen sulkujärjestelmä takaa tiiveyden esilämmityksen aikana sekä estää pisaroiden tippumisen polttimen sammuttua.

Hiljainen käyntiääni

Polttimen poikittain asennettu puhallin ohjaa ilman vaimennetun imuaukon läpi.

Ympäristöystävällinen

Weishauptin Low-NOx -teknologian ansiosta savukaasujen NOx-päästöt ovat erittäin alhaiset.

Pitkä käyttöikä

Weishauptin poltinteknologialla on pitkä kehityshistoria ja käyttökokemus takanaan. Valmistuksessa käytetään ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja.

Tulevaisuustakuu

Integroidun eBUS-liitännän ansiosta digitaalinen poltonohjaus voidaan yhdistää muihin järjestelmiin.

Tästä linkistä löydät lisätietoja W5-sarjan polttimista englanniksi valmistajan sivuilta. -päästöt ovat huomattavan pienet.

Huoltoverkosto

Suomen Teollisuuspoltin Oy:n huoltoverkostoon Suomessa kuuluu 22 toimipistettä eri puolilla Suomea, joissa jokaisessa työskentelee alan ammattilaisia valmiina auttamaan sinua. ​

Luotettava ja vakavarainen kumppani

Kuulumme suomen vahvimpiin menestyjiin ja pidämme lupa-asiamme kunnossa.