+358 40 654 5352 info@teollisuuspoltin.fi

Weishaupt W5 kompaktit polttimet (12,5–55 kW)

Weishauptin W5-polttimet täyttävät Ecodesign-vaatimukset (NOx) ja niissä voi käyttää biomassoista tuotettuja nestemäisiä tai kaasumaisia polttoaineita. Poltinten tehoalue ulottuu 55 kW:n asti. Ne ovat yleisesti käytössä kotitalouksissa ja liiketiloissa, missä polttimelta vaaditaan ehdotonta luotettavuutta, kuten esimerkiksi leipomoissa.

Poikkeuksellisen tehokas: Digitaalinen poltonohjaus pitää huolta siitä, että poltin tuottaa vain sen verran lämpöä kuin kulloisellakin hetkellä tarvitaan. Sähköisesti ohjautuva palamisilmapelti sulkeutuu täysin polttimen pysähdyttyä, mikä hidastaa polttokammion jäähtymistä. W-ZG01-sytytysmuuntaja, joka on käytössä kaikissa Weishauptin kompakteissa polttimissa, on äärimmäisen energiatehokas.

Palopää pysyy puhtaana: Öljysuuttimen automaattinen sulkujärjestelmä takaa tiiveyden  esilämmityksen aikana sekä estää pisaroiden tippumisen polttimen sammuttua.

Hiljainen käyntiääni: Polttimen poikittain asennettu puhallin ohjaa ilman vaimennetun imuaukon läpi.

Ympäristöystävällinen: Weishauptin Low-NOx -teknologian ansiosta savukaasujen NOx-päästöt ovat erittäin alhaiset.

Pitkä käyttöikä: Weishauptin poltinteknologialla on pitkä kehityshistoria ja käyttökokemus takanaan. Valmistuksessa käytetään ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja.

Tulevaisuustakuu: Integroidun eBUS-liitännän ansiosta digitaalinen poltonohjaus voidaan yhdistää muihin järjestelmiin.

 

Tästä linkistä löydät lisätietoja W5-sarjan polttimista englanniksi valmistajan sivuilta. -päästöt ovat huomattavan pienet.

Suomen Teollisuuspoltin Oy

Takalantie 28
00730 HELSINKI
FINLAND

Yhteystiedot

GSM: +358-40-6545352
Email: kimmo.lehtovirta@teollisuuspoltin.fi

Y-tunnus: 2631883-4