Ota yhteyttä

Suomen Teollisuuspoltin Oy

WK-sarjan polttimet (28,000 kW asti)

WK-sarjan polttimet (28,000 kW asti)

WK-sarjan polttimet ovat Weishauptin tehokkaimmat ja ne on suunniteltu erityisesti raskaaseen teollisuuskäyttöön. Valikoimaan kuuluu kaasu-, öljy- ja yhdistelmäpolttimia.

Muunneltavuus

Puhallin, ohjausyksikkö, pumppauskeskus ja esilämmitysyksikkö ovat polttimesta irrallisia, erillisiä komponentteja. Sen ansiosta järjestelmä on vapaasti muunneltavissa ja soveltuu myös vaikeisiin olosuhteisiin, kuten pölyisiin ja kuumiin paikkoihin.

Digitaalinen poltonohjaus

Digitaalinen poltonohjaus on sarjan polttimissa vakiovarusteena. Se säätelee polttoaineen kulutusta ja helpottaa polttimen käyttöä ja huoltoa. Sen avulla onnistuu myös integraatio erilaisiin valvontajärjestelmiin, ml. laajat kiinteistöautomaatiojärjestelmät.

Eristetty runko

Polttimen rungon sisäinen eristys pienentää polttimen käyttöääntä ja minimoi polttimen pintalämpötilan, kun sitä käytetään esilämmitetyllä palamisilmalla. Palamisilman lämpötila voi olla jopa 250 °C.

Räätälöinti

WK-sarjan polttimia on saatavana erilaisina versioina kohteen tarpeiden mukaan. Kokoonpano on muunneltavissa päästörajojen vaatimusten mukaiseksi. Polttimia on saatavilla myös ”kierreliekki”- versiona. Niissä palamisilma kiertyy, jolloin liekki on lyhyempi. Liekki soveltuu tällöin äärimmäisen lyhyisiin polttokammioihin.

Useita polttoaineita

WK-polttimista löytyy vaihtoehto kevyelle ja raskaalle polttoöljylle, maakaasulle, LPG:lle ja muille polttoaineille.

Luotettavuus

Weishauptin kattava huolto- ja asiakastukiverkosto on asiakkaidemme käytössä 24/7. Tämä varmistaa sen, että Weishauptin polttimella varustettu kattila toimii aina luotettavasti.

Tästä linkistä löydät lisätietoja WK-sarjan polttimista englanniksi valmistajan sivuilta.

Huoltoverkosto

Suomen Teollisuuspoltin Oy:n huoltoverkostoon Suomessa kuuluu 22 toimipistettä eri puolilla Suomea, joissa jokaisessa työskentelee alan ammattilaisia valmiina auttamaan sinua. ​

Luotettava ja vakavarainen kumppani

Kuulumme suomen vahvimpiin menestyjiin ja pidämme lupa-asiamme kunnossa.