+358 40 654 5352 info@teollisuuspoltin.fi

WK-sarjan polttimet (28 000 kW:iin asti)

WK-sarjan polttimet ovat Weishauptin tehokkaimmat ja ne on suunniteltu erityisesti raskaaseen teollisuuskäyttöön. Valikoimaan kuuluu kaasu-, öljy- ja yhdistelmäpolttimia.

Muunneltavuus: Puhallin, ohjausyksikkö, pumppauskeskus ja esilämmitysyksikkö ovat polttimesta irrallisia, erillisiä komponentteja. Sen ansiosta järjestelmä on vapaasti muunneltavissa ja soveltuu myös vaikeisiin olosuhteisiin, kuten pölyisiin ja kuumiin paikkoihin.

Digitaalinen poltonohjaus: Digitaalinen poltonohjaus on sarjan polttimissa vakiovarusteena. Se säätelee polttoaineen kulutusta ja helpottaa polttimen käyttöä ja huoltoa. Sen avulla onnistuu myös integraatio erilaisiin valvontajärjestelmiin, ml. laajat kiinteistöautomaatiojärjestelmät.

Eristetty runko: Polttimen rungon sisäinen eristys pienentää polttimen käyttöääntä ja minimoi polttimen pintalämpötilan, kun sitä käytetään esilämmitetyllä palamisilmalla. Palamisilman lämpötila voi olla jopa 250 °C.

Räätälöinti: WK-sarjan polttimia on saatavana erilaisina versioina kohteen tarpeiden mukaan. Kokoonpano on muunneltavissa päästörajojen vaatimusten mukaiseksi. Polttimia on saatavilla myös ”kierreliekki”- versiona. Niissä palamisilma kiertyy, jolloin liekki on lyhyempi. Liekki soveltuu tällöin äärimmäisen lyhyisiin polttokammioihin.

Useita polttoaineita: WK-polttimista löytyy vaihtoehto kevyelle ja raskaalle polttoöljylle, maakaasulle, LPG:lle ja muille polttoaineille.

Luotettavuus: Weishauptin kattava huolto- ja asiakastukiverkosto on asiakkaidemme käytössä 24/7. Tämä varmistaa sen, että Weishauptin polttimella varustettu kattila toimii aina luotettavasti.

 

Tästä linkistä löydät lisätietoja WK-sarjan polttimista englanniksi valmistajan sivuilta.

Suomen Teollisuuspoltin Oy

Takalantie 28
00730 HELSINKI
FINLAND

Yhteystiedot

GSM: +358-40-6545352
Email: kimmo.lehtovirta@teollisuuspoltin.fi

Y-tunnus: 2631883-4