Ota yhteyttä

Suomen Teollisuuspoltin Oy

Poltinkoot 30–70 (675–11,700 kW)

Poltinkoot 30–70 (675–11,700 kW)

Weishauptin kaasu-, öljy ja yhdistelmäpolttimet on suunniteltu erityisesti teollisuuden ja energiasektorin käyttöön.

Monikäyttöinen

Polttimia on saatavilla tehoalueella 675–11 700 kW ja ne soveltuvat niin lämminvesi- ja höyrykattiloihin kuin ilmanlämmittimiin ja uusimpiin raskaan sarjan kattiloihinkin. Teollisia polttimia on saatavilla monina eri versioina ja niitä voidaan käyttää melkein millä tahansa kaasumaisella tai nestemäisellä polttoaineella. Tämän vuoksi Weishauptin tuotevalikoimasta löytyy sopiva poltin lähes jokaiseen tarpeeseen.

Digitaalinen poltonohjaus

Sarjan vakiovarusteisiin kuuluu digitaalinen poltonohjaus, jonka avulla polttoaineen kulutus on taloudellista ja polttimen käyttö ja huolto yksinkertaista. Se mahdollistaa myös polttimen yhdistämisen erilaisiin valvontajärjestelmiin kuten kiinteistöautomaatiojärjestelmät.

Helppo huoltaa

Polttimet on suunniteltu siten, että kaikki komponentit ovat näkyvillä. Tämä helpottaa huoltoa ja mahdollistaa lyhyen takaisinmaksuajan.

Korkea laatu

Tarkasti valikoidut materiaalit, vuosikymmenten kehitystyö ja uusimmat tuotantomenetelmät tekevät Weishauptin polttimista alansa huippuja kaikkialla maailmassa.

Luotettavuus

Weishauptin kattava huolto- ja asiakastukiverkosto on asiakkaidemme käytössä 24/7. Tämä varmistaa sen, että Weishauptin polttimella varustettu kattila toimii aina luotettavasti.

Tästä linkistä löydät lisätietoja 30–70-sarjan polttimista englanniksi valmistajan sivuilta.

Huoltoverkosto

Suomen Teollisuuspoltin Oy:n huoltoverkostoon Suomessa kuuluu 22 toimipistettä eri puolilla Suomea, joissa jokaisessa työskentelee alan ammattilaisia valmiina auttamaan sinua. ​

Luotettava ja vakavarainen kumppani

Kuulumme suomen vahvimpiin menestyjiin ja pidämme lupa-asiamme kunnossa.